Matchen hinner bara bli drygt fyra minuter gammal innan Arian gör sitt tredje mål i sin tredje match för oss. Succé är väl bara förnamnet.
Ett fint passningsspel utmynnar i ett lite halvt friläge för Kevin som petar bollen förbi målvakten men trassan går strax utanför stolpen.
Minut 36 och frispark. En variant av Algot och Zenthio ger ett inspel till Ludwig som gör 2-0. Ett mål hämtat från den stora boken om frisparkar.

Efter det Farstorpshörna som blir farlig och går till en ny som blir ännu farligare. Man får en frispark som kommer in från högerkanten.
Den går på bortre stolpen där vi av någon outgrundlig anledning inte finns och Farstorps Daniel Svensson bredsidar in reduceringen 2-1.

2
Det går tjugo minuter av andra halvlek och vi konstaterar att det är ingen stor fotbollstillställning. Vi har bytt en del och det rycker sönder lite även om vi inte var mycket bättre innan heller.
Minut 73 och en spelvändning på Melker. Bollen ser ut att gå över kortlinjen men vår lagkapten glidtacklar sig till bollen från en motståndare. Han tar sig in mot mål och skjuter 3-1 i bortre burgaveln.

Några minuter senare befinner jag mig utanför motståndarnas omklädningsrum på andra sidan byggnaden av en anledning och missar således att Saistam slår en djupledsboll på Algot som gör 4-1.
Det var troligen otroligt vackert.

Sen tar matchen i detta fantastiska vårväder slut och vi konstaterar att Ronny var nöjd att korvarna sålt som smör. Han var nog mest nöjd för vi har väl lite mer att önska av spelet även om vinsten sitter bra. Vi ser fram emot att snart få tillbaka alla spelare som av olika anledningar inte varit med på ett tag.
Nösta vecka vilar vi och är tillbaka lördagen den 26 Mars 13.00 då vi möter Vinslövs IF.

Ses då
Text: Roger Engqvist