IFK Osby efterlyser ”gamla” spelare

Vill du ingå i IFK Osbys nätverk “superseniorerna”?

Även om mycket fokus handlar om barn och ungdomars intresse för fotboll och med allt vad det innebär, så är föreningen också mån om att förankra kulturen i föreningen.
– Vi måste även jobba för att vara en mötesplats för dem som spelat färdigt i våra lag, förklarar kanslichefen Ulf Persson. Där finns så mycket kunnande, glädje och kamratskap som vi vill behålla. Vi vill därför bli betydligt bättre på att behålla våra äldre medlemmar i föreningen.

Nu går IFK Osby ut med en efterlysning för att på så sätt nå ut till alla spelare som har ett förflutet i föreningen, men där andra intressen tagit över.
– Vi vill vara en gemensam nämnare och en länk tillbaka till den gemenskap och kamratskap som finns i alla lag. Ambitionen och förhoppningen är att alla ska känna sig välkomna tillbaka till föreningen, förklarar Ulf. Tänk om vi sen kunde få till en seniorsektion som komplement till dam-, herr- och ungdomssektion. Det vore helt fantastiskt.

En återförening
I första hand handlar det om att få till nygamla möten och att ta upp kontakten med sina gamla lagkamrater.
– Ja det finns säkert mängder med minnen som skulle behöva dammas av och glädjas över. Vi kan erbjuda en mötesplats här för alla IFK-are. Hit är alla välkomna på fika spontant, kanske som uppladdning inför kommande hemmamatcher eller som vi också tänkt oss, vid återkommande möten i en seniorsektion. Vi kommer nu att försöka lokalisera våra tidigare medlemmar. Tyvärr finns det inget register att utgå från. Så vi hoppas på hjälp. Ni som läser detta och känner någon som känner någon osv. Vi är på gång och har en generell inbjudan på gång åt er. Det vore helt fantastiskt att få hälsa alla er välkomna tillbaka till IFK Osby, avslutar Ulf Persson. Hör av dig till ngn av gruppens kontaktpersoner:

Gerth Persson gruppmedlem 0705670367

Glenn Hardö styrelserepresentant 0708666569

Hoppas vi ser just dig i vårt trevliga nätverk

“Superseniorerna”