Under årsmötet fastställdes IFK Osbys styrelse, en styrelse som nästan fördubblats från föregående år. Hela 12 personer kommer ingå i styrelsen där Björn Olsson tar över som ordförande.

– Jag är väldigt nöjd över årets styrelse, vi har en bra blandning av personer. Det finns både de som har varit med om detta innan som kan bidra med sin erfarenhet, sen har vi nya som kan komma in med andra erfarenheter och ett nytt sätt att se på saker med nya idéer, säger Björn Olsson.

Björn är ett känt ansikte för många och har varit involverad i föreningen på många olika håll som bland annat tränare och kassör. De senaste 20 (!) åren har han suttit med i styrelsen. Nu ser han fram emot att ta rollen som ordförande.

– Jag vill tillsammans med styrelsen kunna ta nästa steg med föreningen. Vi vill stärka samverkan mellan våra egna lag och sektioner men samtidigt också till våra sponsorer och samhället.

Styrelsen 2022 består av:
Björn Olsson, Ronny Nilsson, Pernilla Boström, Roger Engqvist, Thomas Johansson, Staffan Bornander, Frida Rosdahl, Daniel Nilsson, Mats Sjödin, Julia Billinger, Bulut Bahceci, Niklas Olsson

Är du också intresserad av att engagera dig i föreningen? Vi söker alltid nya personer som vill vara med på vår resa. Kontakta gärna vårt kansli om du är intresserad.
ulf.ifkosby@outlook.com Dela på Facebook Dela på Twitter