IFK Osby är en förening som av tradition är mycket stolta över sina ideella ledare. Med en så stor verksamhet som involverar ca 800 personer så måste det till ledare utöver det vanliga. Därför är det ju så roligt när deras insatser både uppmärksammas och prisas. Varje person har premierats med 10000 kr. Av den summa ska 3000 kr gå till föreningen.
– Idag är vi glada för att våra tre nominerade ledare har fått ta emot ett ledarstipendie för 2018, berättar Henrica Lorentsson.
Varje stipendiat får nu bestämma hur summan på 3000 kr ska användas inom föreningen för att pengarna ska bli en del i fortsatt utveckling. Stort grattis till alla er och till hela föreningen.

Pristagare Renèe Salomonsson
Renèe är en fantastisk föreningsmänniska inifrån och ut. Hon är aktiv spelare i damlaget samtidigt som hon är engagerad i IFK Osbys ungdomssektion.
Trots sin unga ålder så visar hon ett otroligt lugn och sköter sina uppgifter med bravur. Renèe är bla ansvarig för en mycket viktig sak som inte bara är superviktig för IFK Osby utan för alla föreningar. Renèe har sett till så att domarna har fått status i klubben och klubben mår väldigt väl på domarsidan. Många vill döma matcher och gör det bra, samtidigt som alla ledare i föreningen berömmer domarna för deras fina insatser. Detta är mycket tack vare Renées förtjänst som genom kurser och omhändertagande ser till så att domarna i klubben är trygga och nöjda. Med ovan som bakgrund skulle vi väldigt gärna se Renèe som kandidat till ett stipendie.

Pristagare Morgan Nilsson
Morgan Nilsson är tränare för Flickor 04 som efter flera års hårt arbete med kontinuerlig träning fått fram ett härligt gäng tjejer. Morgan ställer krav på tjejerna men alltid med glädjen bevarad och ett leende i alla situationer. Morgan har genom sin stora passion för fotboll även inspirerat andra ledare, föräldrar, styrelsemedlemmar i föreningen IFK Osby och därmed varit starkt bidragande till det mycket stora engagemanget kring tjejfotbollen i IFK Osby: Detta arbete är framgångsrikt men vi tror och hoppas att vi bara har sett början på en väldigt framgångsrik tid för tjejfotbollen i Osby kommun både på och utanför plan. Morgans insatser som ledare och inspiratör för seriös och rolig fotboll kan mycket väl premieras med ett stipendie.

Pristagare Thomas Avinder
Thomas Avinder är tränare för pojkar 04 i IFK Osby. Han är en tränare som jobbat oerhört mycket i det tysta och ställer alltid upp för killarna i laget. Thomas är alltid positiv även om förutsättningarna ibland förändras och inte alltid till det bättre då. Thomas har varit ansvarig för laget sen det startade och har fått in nya killar som han tagit väl hand om. Thomas är ett föredöme på sitt sätt att engagera sig genom sitt enorma arbete, detta utan att tänka på någon belöning förutom den energin som ungdomarna ger tillbaka. Thomas är en förebild i föreningen i det hänseende att man kämpar hårt utan att gnälla, en oerhört viktig egenskap att sprida. Jobba hårt för varandra och ur det få tillbaka energi. Ett pris hoppas vi kan ge Thomas energi att fortsätta i samma anda.

Bildtext
Glada pristagare från vänster: Thomas Avinder, Morgan Nilsson, Renée Salomonsson och en jätteglad och stolt representant för U-sektionen Mats Sjödin.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *