På årets varmaste torsdag åkte vi en sväng till Bjärnum för att möta deras erkänt starka GoIF på deras erkänt ökända konstgräsplan.
Vi tar med oss förhoppningar om en fortsättning på vår briljanta match mot Knislinge för en vecka sedan men vet att motståndet idag är tufft.
Vi har med oss en ny målvakt som gör debut idag. Rasmus Roslund, tidigare i Broby IF, kommer att mota bollar innanför ramen fortsättningsvis tillsammans med Salem och Almir.

1
Vi startar piggt och har ett par hörnor direkt i matchen. På den andra kontrar Bjärnum och man nickar över ribban efter ett bra inlägg från högerkanten.
Bjärnum har en hörna och på den gör man 1-0 sedan vi inte får bort bollen som flippar runt i straffområdet ett tag.
Hemmalaget har tagit över nu. Inte för att vi dominerade men ändå.
Det är inget skönspel utan mycket kamp och vi ligger inte riktigt rätt, har det svårt i passningsspelet och ser allmänt loja ut.

Halvlek
Nej, spelet för en vecka sedan stannade nog hemma idag för det är inget nu som liknar det vi hade då.

2

Ett avslut i alla fall när Caesar slår in till Zenthio som inte får någon vidare träff men bollen går i alla fall på mål.
Ett par anfall in i straffområdet får vi till och vi har börjat andra halvlek lite bättre.
Då gör Bjärnum 2-0 i 64:e efter ett inlägg som Rasmus tappar och man stöter in bollen i öppet mål. Lite frustrerande men sånt som händer.
Därefter får Alvin ett bra läge men skjuter över.
Hemmalaget bevakar ledningen och vi flyttar runt lite för att få tryck. Lite tryck, 1,2 bar ungefär, får vi till mot slutet men det blir aldrig riktigt farligt.

Bjärnum vinner rättvist och vi får ta nya tag. Ett riktigt grabbatag blir det på onsdag kl.19.00 då Mala IF besöker Osby IP.
Ses då.
Text: Roger Engqvist