Huvudtränare Niclas Lindeqvist och lagledare Roger Engqvist fortsätter med sitt tränaruppdrag. Niclas har varit i herrlaget under 2,5 år och berättar att han trivs väldigt bra i laget och föreningen. Roger är ett bekant ansikte för många och har varit engagerad i föreningen i flera år.

Det har försvunnit och tillkommit en del spelare i laget under de senaste åren. Till detta året har stora delar av truppen valt att stanna vilket Niclas är nöjd med.

– Med så stor del av truppen som blir kvar till denna säsongen har vi något riktigt bra att bygga på, berättar Niclas. Det är en ung trupp killar med stor potential som jag har fått följa de senaste åren. De tar nya steg hela tiden.

Under året kommer herrlaget öka sitt samarbete med juniorlaget ytterligare med bland annat en gemensam träning i veckan.

– Vi ser flera positiva faktorer med att samverka mellan lagen mer. Vi får till exempel helt nya möjligheter på träningarna att fokusera på det vi vill, säger Niclas.

Vi ser fram emot att följa tränarna och lagets resa under 2022, och såklart att ta del av Rogers fängslande matchreferat!