Vi kan med glädje presentera årets ledarstab för damtruppen. Det som karaktäriserar staben är den breda kompetensen och de individuella uppdragen varje ledare har. Fredrik Olsson som kom tillbaka till föreningen förra året fortsätter sitt uppdrag som huvudtränare även detta år.

– Jag ser emot vad detta året har att erbjuda, vi har en stark trupp med en stor träningsvilja. Att se detta laget växa för varje träning är inspirerande. Vi har fått in några nya ansikten och behållt många gamla, det är en bra blandning, säger Fredrik Olsson.

Utöver Fredrik finns Magnus Svensson i laget som assisterande tränare. Maja Persson har efter en skada tagit klivet från spelare till hjälptränare. Isabella Sjöstedt kommer stötta som lagledare och Magnus Persson som hjälptränare. Vi är också väldigt glada att Shannon Lynn kommer finnas i laget som målvaktstränare för att hjälpa våra målvakter att utvecklas ytterligare. Albin Blomqvist på Advance kliver in som fystränare. Fysträningen har redan dragit igång och vi kan intyga att detta är början på något riktigt bra.

– Det är väldigt positivt att vi har en bred ledarstab. Det gör det möjligt för varje ledare att fokusera på sin del och utveckla den ytterligare. Tillsammans utgör vi ett bra team med bred kompetens, förklarar Fredrik.

Fredrik tillägger att det ska bli skönt att efter två år med enkelserie äntligen förhoppningsvis få ha en normal säsong!

Från vänster: Fredrik Olsson, Magnus Svensson, Maja Persson, Isabella Sjöstedt, Magnus Persson, Shannon Lynn, Albin Blomqvist