Damlagets egna målvaktstalang Elsa Lindhe har blivit kallad till riksläger på Bosön. Ett landslagsförberedande utbildningsläger där vi hittar talanger från hela Sverige. Från detta läger går ett antal vidare till första samling för det som ska bli F15 landslag.

Vi pratade med Elsa om hennes tankar kring uttagningen. 

”Det känns jätteroligt att få åka till Bosön! När jag fick mailet blev jag jätteglad, lite chockad och samtidigt lite stolt över att jag lyckats ta mig ända hit” säger Elsa om att blivit uttagen.

Hur skulle du beskriva dig som målvakt?

Jag skulle säga att det som utmärker mig som målvakt är att jag är ganska orädd av mig. 

Vad har du för mål för framtiden med fotbollen?

Mitt mål är att alltid vara en bättre målvakt än vad jag var igår. Självklart skulle det vara roligt att i framtiden få spela i allsvenskan men det viktiga för mig är att hela tiden bli bättre och fortsätta utvecklas.

Stort grattis Elsa och lycka till från hela föreningen!