Ikväll är det hemmamatch mot Mala IF. Ett lag som fått fart under dobbarna efter en tveksam start som nykomlingar. Två raka segrar har de och det blir ingen dans på rosor här inte. Vi har en spjutspets i målform då Kevin inte ligger på latsidan i straffområdet. Får se vad han kan hitta på idag.

1
Våra första fem minuter är riktigt bra.
Sen har Mala två hörnor kring åttonde minuten. Andra blir hemskt farlig då man gör sig helt ren och nickar men strax utanför.
Mala har ett skott utifrån men tar på täckande back till hörna.
På den gör man 0-1 på en klockren nick lika ren som den där förra ni minns.
Malte spelar fram Arian som avslutar strax utanför. Riktigt bra chans där jag var säker på att bollen gick i mål.

Otto bryter ett uppspel och tar sig framåt i rask fart. Han slår en djupledsboll mellan mittbackarna till Zenthio som blir fälld strax utanför straffområdet. Målchansutvisning, rött kort alltså och frispark.
Kevin är iskall och slår in kvitteringen i 24:e minuten.
Mala kommer i kontring, passar snett inåt bakåt där det inte finns några svarta hemmaspelare alls. Skottet från den röde som finns går över tack och lov.

Malte med ett inspel till Kevin i straffområdet. Han vänder på en femöring och avslutar innanför bortre stolpen. 2-1 i 29:e minuten.
Vi har det svårt i eget straffområde och Colin tar en närkamp där motståndaren fallet lätt, i alla fall om man får tro publiken närmast situationen.
Rasmus försöker förvirra skytten och han går även åt rätt håll men når inte bollen riktigt som sitter bra vid stolpen. 2-2.

Halvtid
Nu tycker ju säkert några att vi ska köra över Mala i andra då de är en man kort men det är inte alltid lätt att försöka tränga igenom ett kompakt försvar som det lätt blir när man drar sig tillbaka och försvarar.
Vi får väl se.

2
Melker bryter igenom och är så när att peta in bollen. Bra räddning målvakt.
Arian drar en back långt ut mot kortlinjen. Har slår ett inlägg, eller skjuter han? Bollen stryker bortre stolpen. Nära är det.
Vi stampar på bollen lite för mycket och Mala snor helt sonika bollen. In med bollen mot mål och Lukas får en motståndare på fall. Ny straff och ledning Mala nu, 2-3 i 59:e.

Ny trycker vi på och Mala får kontringslägen.
Men vi får inte till det. Lite slarv i passningsspelet och det mot ett kompakt bortaförsvar som gör det bra.
Arian kommer runt, hårt inlägg som Zenthio tar hand om men bollen täcks.
Melker med inlägg till helt ren Lukas men han lägger den utanför. Det går ju inte att missa så jag måste drömma. Nä det gör jag inte, det är högst verkligt och verkligen otroligt.
Inlägg, Alvin i läge men får inte iväg skottet.

En lyftning till Zenthio som också försöker lyfta bollen förbi en försvarare och då han blir fälld. Vi får straff i 85:e. Inga problem för Kevin själv och han gör sitt andra hattrick denna säsongen. Jojo.
Mala kommer 3 mot 1 men slarvar och vi rensar, och rensar rakt på motståndare som får en gratischans. Det blir väl lite plötsligt för han avslutar utanför. Uschiamej.

3-3 blir resultatet denna till slut ganska ljumma och sköna kväll där regnet passande nog gjorde ett uppehåll i ett par timmar. En underhållande match tyckte nog många och visst var det väl det. Lite för spännande för min smak för som ni vet mår jag mest dåligt av sånt här.

Nästa match är i och mot Sibbhult redan på lördag kl.14.00.
Ses då
Text: Roger Engqvist