Nu söker vi en tränare för vårt framgångsrika damlag som spelar div 2 2019. Truppen består av drygt 30 målmedvetna tjejer. Du kommer att jobba med ansvar i en grupp på fyra personer som tillsammans lägger upp både lagövningar och individuella utvecklingsplaner. Under säsongen 2019 kommer vi eventuellt att ha tre lag till vårt förfogande. Ett A-lag och två U-lag. Din roll kommer också att överbrygga kontakt med tränare för F04 som är ett av Skånes bästa lag i sin åldersgrupp och kommer inom ett par år att behöva ett närmare samarbete med A och U-lag. Du kommer också att samarbeta med Ekbackeskolan, där det finns ett fotbollsspår för tjejer.

Informationsvägar
Informationsvägarna i ditt arbete innebär kontakt med lagets spelarråd, för att på så sätt informera och ta del av samlade synpunkter från spelarna.
Inom föreningen finns en damsektion som är kopplingen mellan damlag och huvudstyrelsen. Damsektionen har ständig operativ kontakt med tränare och spelare för att kunna driva frågor vidare inom föreningen. Men också implementera beslut från huvudstyrelsen vidare ut i damsektionen. Damsektionen hanterar alla frågor utom det som berör anställningen.

Vår förening
IFK Osby är en av Skånes största föreningar. Vi jobbar för att vara en modern förening med stort samhällsansvar. Vi sätter stort värde i att jobba för en fullt jämställd förening. Vi är stolta över att flera gånger de sista åren fått pris för vårt integrationsarbete. Både lokalt, regionalt och nationellt.

Föreningen växer ständigt och närmar sig 1000 medlemmar. Det innebär att vi har ett 100 tal personer som ständigt tränar, sporrar och tröstar våra stjärnor. Så det är en stor organisation som tillsammans har ett stort viktigt ansvar att skapa fotbollsstjärnor och goda samhällsmedborgare. Utöver detta har vi förmånen att jobba tillsammans med Jonas Thern och Calcio Academy.

 

Är du den vi söker?
Nu söker vi dig som kan verifiera goda kunskaper och erfarenheter som fotbollstränare. Våra ambitioner för alla våra lag är att samtliga spelare ska utvecklas. Det är genom detta som vi ska nå framgång. Vårt damlag är ett bra exempel som har spelat ihop och utvecklats under flera år. Det har gjort dem till ett lag som kommer att fortsätta sin framgångsresa, mot högre divisioner. För att förbereda dem på detta har vi ett nära samarbete med Vittsjö GIK. Nu behöver vi någon som är beredd att anta utmaningen.

En lagspelare
Vi ställer stora krav på den person vi söker. Både på fotbollskunnande och förmåga att få ut det mesta och bästa av våra fantastiska tjejer. Men vi behöver också en lagspelare i föreningen som ställer sig bakom vår värdegrund. Först och främst handlar det om att skapa och generera glädje. Det är glädjen till fotbollen som gör föreningen. Därför sprider vi även glädje på bortamatcher, mot domare, mot alla oavsett kön, ålder, sexuell läggning eller etnicitet.

Frågor besvaras av representanter från damsektionen
Sanne Nordh 073–0707365 (efter arb. tid)
Niclas Saistam 072–3944013

Din ansökan med meritförteckning och utdrag från belastningsregistret skickar du till
IFK Osby
Box 152
283 23  Osby

Eller digitalt till
Ifk.osby@tele2.se

Märk din ansökan ”Damtränare”

Läs mer …Theme Options

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *